Nederlands
  English

Vraag: Zijn de games op deze website allemaal gratis?
Antwoord:
Ja, alle games zijn gratis te spelen op Gameit.nl

 

Vraag: Waarom kan ik de spellen niet spelen?

Antwoord: Om de spelletjes te spelen die op Gameit staan, moet je beschikken over een Flash- en Shockwave-plugin. Op veel computers is deze plugin al ge´nstalleerd. Wanneer dit niet het geval is bij jouw computer, verschijnt er automatisch wanneer je een spel probeert te spelen een venstertje met de vraag of je deze plugin wilt downloaden. Kies 'Ja'. Tevens kun je de Shockwave-plugin en de Flash-plugin hier downloaden.


Vraag: Waarom duurt het soms zo lang voordat een spelletje opstart?
Antwoord: Voordat je een spel kan spelen moet het worden ingeladen. Wanneer jouw internetverbinding niet zo snel is, kost dit laden meer tijd. Je moet dan gewoon even wachten.

Vraag: Ik heb geen toegang om het spel te spelen, hoe kan dit?
Antwoord: Het kan zijn dat je een melding krijgt dat je geen toegang hebt tot een spel. Sommige bedrijven / scholen blokkeren namelijk de toegang tot een aantal sites. In dit geval kun je het beste kijken of het spel ergens anders wel werkt.

Vraag: Ik kom er niet uit, wat nu?
Antwoord: Mocht je na het doorlopen van deze mogelijke oplossingen nog steeds problemen hebben met het spelen van een spel, neem dan contact op via het contact formulier .